Jeugdclubs

In onze gemeente willen we zorg dragen voor tieners en jongeren. We willen tieners en jongeren een veilige plek bieden waar ze zichzelf kunnen zijn. We willen ze helpen om tot een levende relatie met God te komen. We proberen Bijbelse lessen relevant te maken voor het dagelijks leven.

Jeugdavond onderbouw (12-15 jaar)
Onze groep bestaat uit jongeren uit klas 1, 2 en 3. We komen op zondagavond bij iemand thuis bij elkaar. We wisselen verdiepende avonden af met ontspannen avonden. Zo doen we Bijbelstudie met elkaar maar vieren we bijvoorbeeld ook Sinterklaas of kijken we een film.

Jeugdavond bovenbouw (16-18 jaar)
Op zondagavond komen we bij iemand thuis samen. We beginnen de avond met een gezellige (en lekkere!) maaltijd. Daarna is er een programma dat bestaat uit verdieping en ontspanning. Regelmatig bereiden we als jongeren, met hulp van de leiding, de avonden ook zelf voor.

 

Aan het begin van het kerkelijk seizoen gaan de jongeren van 12 t/m 18 jaar op jeugdkamp. Dit kamp wordt nu al een aantal jaar samen met NGK Amersfoort Noord georganiseerd.

 

In de zomer van 2017 zijn een aantal jongeren afgereisd naar Roemeniƫ. We hopen deze diaconale reizen in de toekomst voort te zetten.

Studentenclub
Voor jongeren vanaf 18 jaar is er de studentenclub. Op zondagavond komen we bij gemeenteleden thuis bij elkaar. We eten eerst samen en gaan daarna aan de slag met een thema. Onze eigen predikant leidt de avonden regelmatig. Ook vragen we gastsprekers of bereiden we zelf een avond voor.

Je bent van harte welkom om mee te doen in het jeugdwerk!