Zingen

Door middel van het zingen willen we God de eer geven. We kunnen God ermee loven, maar er zijn ook liederen waarin we onze gevoelens mogen uiten naar God.

muziekteam

In onze kerkdiensten wordt er regelmatig gezongen. Alle liederen worden geprojecteerd via een beamer zodat iedereen kan meezingen. Er wordt uit allerlei liedbundels gezongen. Zowel de psalmen en gezangen uit het liedboek hebben er hun plaats maar ook wordt er vaak gezongen uit allerlei andere bundels zoals de evangelische liedbundel, opwekking, zingende gezegend, sela, thaize en nog andere bundels. We beginnen in de ochtenddienst met een liedblok van meerdere liederen. Ook wordt er verder afwisselend gezongen in de dienst.

Kinderkoor

De begeleiding vindt plaats door verschillende muziekteams. De samenstelling van de teams is afwisselend en er wordt gebruik gemaakt van verschillende instrumenten. Dit heeft een afwisseling van muziek tot gevolg in de ene of de andere dienst. Ook zijn er regelmatig voorzangers aanwezig die de gemeentezang begeleiden. Op speciale diensten zoals bijvoorbeeld met Kerst is er ook wel eens een koor aanwezig.