Schatzoekers

Eens in de twee weken organiseert de Schatzoekers een leuke middag voor kinderen van basisscholen van groep 3 tot en met groep 8. De kinderclub is speciaal voor kinderen uit de buurt van het Corderius College, maar kinderen van verder weg zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ook maakt het niet uit als je wat ouder of jonger bent. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

We beginnen de middag met een beginspel buiten. Iedereen mag gezellig mee te doen. Daarna gaan we naar binnen en de kinderen krijgen een sticker. Samen zingen we een paar liedjes en luisteren we naar een verhaal uit de bijbel. Dan is het tijd voor pauze, er is tijd om limonade te drinken en de kinderen krijgen wat lekkers en een sticker. Na de pauze gaat het programma verder. Vaak knutselen we iets dat te maken heeft met het bijbelverhaal, maar soms doen we ook een spel. Rond 16.00 uur is het afgelopen, de kinderen krijgen een cadeautje uit de schatkist en als ze twaalf stickers hebben, krijgen ze een groot cadeau uit de grote schatkist.
Kom gerust een keer langs als je zin hebt om mee te doen. Ook ouders zijn van harte welkom om mee te komen! Hopelijk tot ziens!

Agenda Schatzoekers

09 dec

Schatzoekers

9 december 2023    
16:00
Schatzoekers is een christelijke kinderclub die zich richt op kinderen van groep 3 t/m 6. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden [...]
23 dec

Kinderkerstfeest

23 december 2023    
16:00
Het kinderkerstfeest is voor alle kinderen van onze gemeente. Het is tevens bedoeld als evangelisatie-activiteit. Daarom nodigen we ook alle kinderen uit de wijk uit. [...]